Újra oviszsák

Újjabb zsákocskák kerültek ki a Mami kezei közül. Két kislány két különböző karakter és jel az ország két különböző pontjáról.

 lila oviszsak 008

Ennek a zsáknak a tulajdonosa már kifejlett ízléssel rendelkezik fiatal kora ellenére hiszen ez a csodálatos lila a kedvenc színe, így erre a sötétlila alapra került a virágoskertje, fölötte a világosabb lilán a jele a neve és néhány madár teszi egyedivé a zsákját.

lila oviszsak

A másik kislány az ország másik végében egészen más és különleges jelet kapott. Gondolom kitaláljátok, igen őt egy lombos fa fogja végígkísérni az ovis évek alatt.

egyedi oviszsak013

Az anyuka napocskát akart, az apuka holdat, hiszen így teljes a világkép….

egyedi oviszsak 014

Mindkét kislánynak  boldog, gondtalan óvodás éveket kívánok.

21 thoughts on “Újra oviszsák”

 1. Szia!
  Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan lehet rendelni Tőled. Én egy oviszsákot szeretnék a kislányomnak tornazsákkal. Sok helyen találtam már, a te munkáid tetszettek legjobban, igazán egyediek, amit én is szeretnék. Kislányom elég sok nehézségen megy keresztül mostanában, ezért mindenképp szeretném, ha az óvoda kezdés zökkenő mentes lenne és talán kicsit hozzájárulhatnak ilyen másoknak apró dolognak tűnő, nekem mégis fontos dolog, mint az oviszsák. Szeretnék egy igazán vidám, csajos megoldást, mint amilyen ő is. Nyuszi lesz a jele, mert imádja az állatokat:-)
  (A bölcsiben csiga-biga volt, sajnos azt nem tudtuk tovább vinni, de szerencsére örül a nyuszinak is)
  Kérlek jelezz vissza, ha tudnád vállalni az elkészítését!

  Köszönettel,
  Deák Erika

  [Reply]

 2. Kedves Hölgyem!

  Kisfiam Óvodába megy és szeretnék neki egy lombos fa oviszsákot (napocskás) Nagyon tetszenek a munkái, tudom, hogy sok lehet most a munkája, de nekem ráér 2 hét múlva is.
  Tudna vállalni részemre egy oviszsák készítést?
  Amennyiben igen kérem írja meg, hogy mennyibe kerülne és mikor kaphatnám meg.
  Címem: Budapest, Tel: 30/382-1662
  email: ancsanm@gmail.com

  [Reply]

 3. Szia!
  Ovis zsák ügyben érdeklődöm: mennyibe kerülnek az egyedi zsákok , a hossza 45 cm lehet (kb mint amilyen széles) ezt kérik az oviban. Köszi, ha válaszolsz! üdv, brigo

  [Reply]

 4. Szia!

  Nagyon tetszenek a munkáid. Szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerül az egyedi ovis zsák és mennyi időre tudnád vállalni? Kislányom a süni jelet kapta. Erre is lenne ötleted mert a munkáid között nem találtam ilyet?

  Válaszodat előre is köszönöm!

  Üdvözlettel: Eszter

  [Reply]

 5. Szia!
  Érdeklődnék oviszsák ügyben.
  Kisfiamnak gomba lesz a jele kedvence a zöld szín. Tudnál készíteni neki világoszöld zsákot sötétzöld zsebbel. Ha lehet valahogy a zsákon a gomba mellett egy tűzoltó autó is szerepeljen Szeretnénk tornazsákot is gombával.
  Tudnád ezt vállalni? Ha igen mennyibe fog kerülni? Hogy intézitek az átvételt fizetést?
  Üdv. Nagyházi- Tost Barbara

  [Reply]

 6. Szia!
  Gyönyörűek a munkáid! Érdeklődnék, hogy mennyibe kerül az ovis zsák tornazsákkal együtt? Még nem tudom, hogy mi lesz a jelünk, de kislánynak kellene. Mennyi időre tudod vállalni az elkészítést és a fizetés és szállítás hogyan történne?
  Köszönettel: Menyus Niki

  [Reply]

 7. Kedves Erika!
  Kisfiam jele a hajo lesz. Ugy gondoltam, also zseb s.kek lenne, tobbi v.kek. A s.kek reszen menne a hajocska. Fent esetlegnapocska, egy-ket madar. Mennyibe kerulne es az atvetelt hogy lehetne megoldani?
  Koszonettel:
  Judit.

  [Reply]

 8. Szia!
  Szeptemberre kellene nekem egy csodaszép csajos zsák. 🙂 ceruza a jele.
  mennyibe kerűl? Tornazsák is érdekelne. A lila madárkás virágos nagyon tetszik. 🙂 csak rózsaszin ne legyen. 🙂
  Elörre is köszönöm
  Andi

  [Reply]

 9. Szia!
  Kislányom részére szeretnék egy oviszsákot. Az oviban szirmos virág a jele és a kedvenc színei a rózsaszín és a lila. Nagyon tetszik nekem is a virágos, katicás zsák, amit készítettél – valami ilyesmire gondoltam én is virágokkal, pillangóval, napocskával:)
  Érdeklődni szeretnék, hogy mennyi idő alatt készülne el az oviszsák és mennyibe kerülne, valamint a szállítás hogyan történik.
  Köszönettel: Rita

  [Reply]

 10. Kedves Címzett!

  Érdekelne egy ovisszák, a képen látható teljesen megfelel, nem kellene név rá, szívecske a kislány jele. Mennyibe kerülne és mennyi idő alatt van meg, mert szept. 1-gyel kezd.

  Köszönöm!

  [Reply]

 11. Szia, szeretnék egy szép ovis zsákot a kiscsoportos kislányomnak és egyet a középsős fiamnak. Vállalod az elkészítését. Milyen méretben és áron készülnek?
  Köszönettel, Mónika

  [Reply]

 12. Szia!

  Kislanyomnak szeretnek egyedi ovis zsákot, milyen árban és elkeszulesi időre tudnád vállalni?
  Előre is köszönöm szépen!

  Berdo Andi
  06302222442

  [Reply]

 13. Szia!

  A többi kérdezőhöz hasonlóan én is ezzel a kérdéssel, és kéréssel fordulok hozzád, hogy vállalsz-e még oviszsák készítést, és ha igen, akkor mennyiért és mikorra lenne kész?

  Előre is köszönet a válaszért.
  Vanda

  [Reply]

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük