textilfigurák

Tudom hogy a piacot elárasztják a szebbnél szebb kínai plüssfigurák, én mégsem tudok ellenállni , és időröl időre meglepem saját figuráimmal  a szeretteimet.

taskak 068

“textilfigurák” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Üdv, érdeklődöm, hogy SÜSÜ a Sárkány, az egyfejű (zöld) mekkora, mennyibe kerül, és hogy lehet hozzájutni? (Személyesen, postán, vagy milyen módon? Várom a választ, köszönöm. B.S.

  [Reply]

 2. Tisztelt Cím!

  A süsü a sárkány 1 fejű plüss érdekelne. Hol lehetne átvenni? Mi a mérete? mennyibe kerül? Van esetleg raktáron? Nekem 2017.02.24-re lenne szükségem, ez a legkésőbbi időpont, de a legkorábbi 21-e lenne a legjobb! S.O.S-ben lenne kedves válaszolni mert tényleg szükség volna rá. Válaszát nagyon köszönöm!

  [Reply]

 3. Jó napot kívánok! Gyönyörű szép a plüss Süsü… pont ilyet keresünk!
  Szeretném felvenni a kapcsolatot, hogy beszélhessünk róla!
  Várom mielőbbi válaszát! Köszönöm szépen!

  [Reply]

 4. SÜSÜ figura engem is érdekelne !

  [Reply]

  Juhász Franciska Reply:

  Kedves Erika! Az e-mail címedre nem tudtam válaszolni, talán elcsúszott egy betű. A figurát rendelésre készítem, 8500 Ft az ára. Üdvözlettel: Foltfészek-Franciska

  [Reply]

 5. Juhász Franciska úrhölgy
  Részére

  Ezúton szeretnék megrendelni egy SÜSÜ a Sárkány plüssfigurát.
  Várom szíves visszajelzését a rendelés részleteivel (számlaszám, szállítási határidő) kapcsolatban az üzenetben küldött e-mail címre.
  Tisztelettel és köszönettel:
  Papp Ervin

  [Reply]

 6. Kedves Franciska! A Süsü figurák gyönyörűek.Szertnék rendelni kisfiúnk születésnapjára február végéig ha lehetséges.Érdeklődnék milyen uton modon lehet átvenni esetleg kipostázni.!?Válaszát előre is köszönöm.

  [Reply]

 7. Kedves Franciska! A Süsü figuràròl szeretnék érdeklődni. Mérete àra fizetèsi és szàllítàsi feltètelekről ès hogy mikorra készülne el…Vàlaszàt előre is köszönöm! Ildikò

  [Reply]

 8. Kedves Franciska!
  Kislányomat szeretnénk meglepni egy plüss Süsüvel a születésnapjára. Érdeklődnék, hogy mikorra tudná elkészíteni, hogyan fizethetek, stb.
  Válaszát előre is köszönöm!

  [Reply]

 9. Jo napot kívánok, szeretnek rendelni Süsü plüss figurat a kisfiam születésnapjára, szeptember elejére. Kérem válaszoljon hogy lehetséges-e. Koszonom és szép napot.
  Marianna

  [Reply]

 10. Kedves Franciska! Kislànyomnak szeretnék rendelni 2 db plüss süsüt, amennyiben lehetsèges. Személyes àtvètel szüksèges vagy postai ùton is mrgoldhatò az àtvètel?

  Üdvözlettel:
  Hajnalka

  [Reply]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.