58 thoughts on “textilfigurák”

 1. Üdv, érdeklődöm, hogy SÜSÜ a Sárkány, az egyfejű (zöld) mekkora, mennyibe kerül, és hogy lehet hozzájutni? (Személyesen, postán, vagy milyen módon? Várom a választ, köszönöm. B.S.

  [Reply]

 2. Tisztelt Cím!

  A süsü a sárkány 1 fejű plüss érdekelne. Hol lehetne átvenni? Mi a mérete? mennyibe kerül? Van esetleg raktáron? Nekem 2017.02.24-re lenne szükségem, ez a legkésőbbi időpont, de a legkorábbi 21-e lenne a legjobb! S.O.S-ben lenne kedves válaszolni mert tényleg szükség volna rá. Válaszát nagyon köszönöm!

  [Reply]

 3. Sárosiné Knoch Mónika

  Jó napot kívánok! Gyönyörű szép a plüss Süsü… pont ilyet keresünk!
  Szeretném felvenni a kapcsolatot, hogy beszélhessünk róla!
  Várom mielőbbi válaszát! Köszönöm szépen!

  [Reply]

 4. SÜSÜ figura engem is érdekelne !

  [Reply]

  Juhász Franciska Reply:

  Kedves Erika! Az e-mail címedre nem tudtam válaszolni, talán elcsúszott egy betű. A figurát rendelésre készítem, 8500 Ft az ára. Üdvözlettel: Foltfészek-Franciska

  [Reply]

 5. Juhász Franciska úrhölgy
  Részére

  Ezúton szeretnék megrendelni egy SÜSÜ a Sárkány plüssfigurát.
  Várom szíves visszajelzését a rendelés részleteivel (számlaszám, szállítási határidő) kapcsolatban az üzenetben küldött e-mail címre.
  Tisztelettel és köszönettel:
  Papp Ervin

  [Reply]

 6. Kedves Franciska! A Süsü figurák gyönyörűek.Szertnék rendelni kisfiúnk születésnapjára február végéig ha lehetséges.Érdeklődnék milyen uton modon lehet átvenni esetleg kipostázni.!?Válaszát előre is köszönöm.

  [Reply]

 7. Nagynè Berentés Ildikò

  Kedves Franciska! A Süsü figuràròl szeretnék érdeklődni. Mérete àra fizetèsi és szàllítàsi feltètelekről ès hogy mikorra készülne el…Vàlaszàt előre is köszönöm! Ildikò

  [Reply]

 8. Üdvözlöm!
  Süsü mániás kisfiamnak szeretnék vásárolni Öntől egy plüssöt.Nekem egy kisebb méretű is megfelelne.Mekkora, mennyibe kerül?
  Köszönettel: Erdős Katalin

  [Reply]

 9. Kedves Franciska!
  Kislányomat szeretnénk meglepni egy plüss Süsüvel a születésnapjára. Érdeklődnék, hogy mikorra tudná elkészíteni, hogyan fizethetek, stb.
  Válaszát előre is köszönöm!

  [Reply]

 10. Jo napot kívánok, szeretnek rendelni Süsü plüss figurat a kisfiam születésnapjára, szeptember elejére. Kérem válaszoljon hogy lehetséges-e. Koszonom és szép napot.
  Marianna

  [Reply]

 11. Bilibòk-Simon Hajnalka

  Kedves Franciska! Kislànyomnak szeretnék rendelni 2 db plüss süsüt, amennyiben lehetsèges. Személyes àtvètel szüksèges vagy postai ùton is mrgoldhatò az àtvètel?

  Üdvözlettel:
  Hajnalka

  [Reply]

 12. Deák Bárdos Barbara

  Kedves Franciska,
  A Süsü plüss figura iránt érdeklődnék hogy milyen méretben és áron rendelhetőek? Kb mennyi idő alatt készül el és hol lehet átvenni?
  Válaszát előre is köszönöm!

  [Reply]

 13. Szia nagyon tetszik a süsü figura szeretném megrendeli . Ezúton érdeklödnék a megrendelés menetéről. A kislányom mindene a süsü nagyon szereti. Elöre is köszönöm szíves válaszod.

  [Reply]

 14. Hadnagyné Erdélyi Dorottya

  Kedves Franciska!
  Nem tudom van e lehetőség Süsü plüst rendelni.Kisfiamnak szeretnék szülinapjára.
  Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot
  Nagyon köszönöm.
  Dóri

  [Reply]

 15. Üdvözlöm! Szeretném megrendelni, Süsü a sárkányt. Olyat amelyik a legjobban hasonlít az eredetihez! Várom a további válaszát, szállítással és fizetéssel kapcsolatban! Üdvözlettel! Gálné Paula.

  [Reply]

 16. Kedves Franciska!
  Most kaptam egy kívánságot,hogy Süsüt szeretne ajándékul valaki a Jézuskától!
  Örülnék neki,ha meg tudnám szerezni!😊
  A kérdésem a rendelés módja, a kedves figura mérete,ára,és átvehetősége!
  Örülnék a kihamarabbi visszajelzésnek!

  [Reply]

 17. Kedves Franciska,

  Szeretném megrendelni a Süsü plüssot. Hogyan rendelhetem meg?

  Kérem, bocsásson meg nekem a nyelvem, nem magyar vagyok.

  Köszönöm szépen,
  Danielle

  [Reply]

 18. Méltán népszerű, mert nagyon szép a Süsü figura, ügyes munka! Szeretnék én is érdeklődni, lehetséges-e még hozzájutni, s amennyiben igen, milyen méretben és milyen feltételekkel? Köszönöm szépen!

  [Reply]

 19. Csatlakozva minden előttem szólóhoz, én is Süsü figurákat szeretnék. Egészen pontosan 3 darabot – Karácsonyra. Szeretnék érdeklődni megoldható-e, s ha igen, mennyibe kerülne?

  Nagyon köszönöm,
  Dóri

  [Reply]

 20. Kedves Franciska!
  Köszönjük ezt a csodálatos sárkányt! Nagyon szép munka. A 2 éves, Süsürajongó kisfiunk teljesen odáig van érte – és mi is ☺️ !
  Gyorsan elkészült, és abszolút megéri az árát.

  [Reply]

 21. Kedves Franciska!

  Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e még Süsü plüssfigurát rendelni? Ha igen, meg tudná adni a méretét és az árát? Köszönöm szépen, szép napot!

  [Reply]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük