Táskából falvédőt

Ezt aztán nem értem, hogy lesz egy táskából falvédő.Mindjárt kiderítjük. Először lássuk a táskát.

Ez lenne az. Semmi különleges nincs benne csupán egy papír ajándéktasak amit évekkel ezelőtt kapott a Mami, vagyis igazából nem is Ő hanem a kislánya. egy nagy csomag pelenka volt benne meg egy cuki kis ruha az akkor még pár hónapos babának. Rég kinőtte már a ruhát a pelust is elhasználta sőt azóta már szobatiszta de a papírtáska még mindíg megvan.

Vajon miért őrizgeti a Mami ezt a kicsit már megviselt gyürött szakadt félfülű táskát? Ugye kitaláljátok, a mintája miatt. Első látásra beleszeretett az oldalán látható kutyusokba és csak az alkalomra várt hogy valamire felhasználhassa a figurákat.

 kutyas falvedo

Ugye milyen aranyosak?  És az alkalom is elérkezett. Anna kinötte a kiságyat és a gyerekszobába költözött az emeleteságyba. Valamivel barátságossá kelett tenni az új kuckóját és a hideg falat. Először egy virágoktól tarka rétet álmodott meg neki a Mami de a kezébe került a táska és egyből tudta hogy ez lesz a falvédő témája.

 kutyas falvedo2

El is készült, és nagyon szereti a kis gazdája. Esténként sorra veszi hogy mindenkinek megvan-e a párja, mivel minden kutyusból kettő került a faliképre, ellenőrzi hogy jutott-e csont mindenkinek vacsorára. Persze van köztük kedvence is, a lila pufi kutya aki azért lett ilyen gömbölyű Anna elmondása alapján, mert lenyelte játék közben a lufiját.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük