Táska és papírzsebkendő tartó

 Minap kislányom  a táskám kipakolásával foglalatoskodott, épp a százas papírzsepit számolgatta, amikor megjegyezte a párom hogy van ennek kissebb kiszerelésű változata is. Talán nem találta túl elegánsnak a női táskában a hatalmas csomagot, de én aki évek óta küzdök az allergiámmal semmi kivetnivalót nem találtam benne. Sőt még senki nem sértődött meg amikor a százas csomagból kínáltam meg, lényeg hogy elég nagy legyen az a bizonyos női táska, és bőven elrejtse.

És ennek ellenére mégis egy zsepitartót mutatok neketek:

bagoly 006

Régóta szemezek már ezzel a szürke filc anyaggal, most úgy döntöttem belevágok.

bagoly 007

Talán nem véletlen hogy zöld dekorációt kapott, hiszen saját részre készült. Persze ez nem jelenti azt hogy nem fogom elajándékozni, mert ez nálam bőven benne van a pakliban. Felbuzdulva a sikeren mégegyszer belevágtam az anyagba, és másodjára egy nagyobb darabot kanyarítottam belőle:

bagoly 002

A táska világoskék dekorációt kapott, le sem tagadhatom most ez a szín a másik nagy kedvencem. A kedves madárka mellett farkasfoggal díszítettem, és belsejét is kibéleltem ezzel a gyönyörű kékkel.

kek szurke filc taska 005

Most a szép kék táskámba elrejthetem a stílusos kis zsepitartómat, amiből csendben, szolidan elővehetem a zsebkendőt anélkül hogy a csomagolással zörögnék, és továbbra sem fogok pénzt és veszélyes hulladékot pazarolni a tízes csomagolású zsebkendőre.

kek filc taska

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük