KEDVENC ZÖLD TÁSKÁM

Itt várja a padon a gazdáját indulásra készen. Kedvenc szineimben pompázik a Mami új táskája. Először az anyagba szeretett bele a boltban, hozott is belőle haza néhány métert, gyarapítva ezzel a kétajtós szekrénnyi gyüjteményét. Azt is tudta hogy az idei kedvenc táskáját fogja megvarrni belőle, már csak a fazon volt a kérdés.

Ez az első , kissebbik változat ami elkészült. Azért ebbe is belefér amire szükség lehet.

taska zold

A külső zseb és maga a táska egy jó erős mágnespatenttal záródik. A belsejét egy nagyobb zseb osztja két részre de természetesen egy kissebb zsebecske is helyet kapott benne az apróságoknak. A gyönyörű zöldalmás anyag a belső részben is visszaköszön.

zold taska

A válltáska hátulján az egyszínű zöld anyag hullámzik akár csak az elején a zseb mögötti részen.zold minta

És itt a nagyobbik változat ebből az anyagból. Ez a táska igazi társa lehet egy anyukának vagy háziasszonynak hiszen mindenre felkészülve érezhetjük magunkat társaságában. Könnyen elrejthető benne a felesleges ruhadarab a gyerekről,  az innivaló, egy kis nasi az útra, de munkából hazamenet akár egy napi bevásárlást is hazavihetünk benne.

 A vállpánt karabínereivel tetszőlegesen állíthatjuk a táska ürtartalmát. Az alsó karikába csatolva kisseb, buggyosabb viszont ha több pakolnivalónk akad egy mozdulattal megduplázhatjuk az ürtartalmát.

almas taska

És  mivel visszavonhatatlanul itt a nyár kíválóan alkalmas lehet a strandolásnál is. Könnyedén elfér benne a papucs a fürdőlepedő némi innivaló és egy jó könyv is a napozáshoz a strandra.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük