Beszéljünk a fociról!!!

Most aztán minden hölgy olvasóm hanyatt- homlok menekülni fog, de érdemes maradni egy kicsit.Normál esetben most a fotel a sör és a hangos kurjongatás jut az eszünkbe. Nem lesz szó cselekről, gólokról meg menő focistákról, viszont mutatok néhány ajándék ötletet a futballkedvelő családtagoknak.

Az első focis “cucc” még véletlenül sem kapcsolható a tipikus futballrajongókhoz. Ez a táska egy ifjú hölgynek készült:

focis noi taska

Bizony akadnak még női focicsapatok, és egy hölgy legyen nőies akkor is ha épp edzésre megy. Így született meg ez a női táska, amiben kényelmesen elfér a sport felszerelés, megjelenése mégis csajos marad.

A következő focis táskám már egy kisfiúnak készült:

Msolat  foci 007

Ezt a verziót bárki viselheti, mivel a színe csupán a focilabdára utal, tehát akkor is telitalálat ha nem tudjuk a kedvenc csapat színeit.

És most egy igazi rajongói párna, amit lehet meccs közben a fotelban gyűrögetni az izgalmas percekben. Kedves hölgy olvasóim nem tudhatják, de a fiúk biztosan ismerik a kedvenc csapatuk jelmondatát. Na ez áll a párnán, és hát a színe magáért beszél.

angyal 001 3

És utoljára hagytam a legutóbbi focis munkámat, ez már mindent elmond a megajándékozottról:

focirajongoknak

És mielőtt elköszönnék megjegyzem, nagyon szerencsések ezek a lelkes rajongók, mert van egy figyelmes anyuka, feleség, rokon vagy ismerős aki ilyen ajándékkal lepi meg őket.

4 thoughts on “Beszéljünk a fociról!!!”

  1. Tisztelt aranykezű varrónő.
    Nagyon tetszenek a munkáid. Elsősorban a focis párna tetszett meg amin a biztató szöveg található. Én nagyon szeretnék a kisfiamnak ajándékozni egy ilyen párnát. Azt szeretném kérdezni csinálsz-e megrendelésre is és ha igen mennyibe kerül?

    [Reply]

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük