Ajándék

Egy nagyon kedves ajándékot szeretnék megmutatni. Létezik egy kedves kreatív csoport akik bár személyesen nem ismerik egymást, /kivétel egy-két ember/ az ország különböző pontjain tevékenykednek, mégis sok közös vonás van bennük. Szeretnek adni, ötleteket megosztani, egymásnak és másoknak segíteni.

Nagy megtiszteltetés hogy ennek a Facebookos csoportnak a tagja lehetek, és a karácsonyi, vagy inkább Mikulásos ajándékozáson részt vehettem. Az iskolákban és néhány munkahelyen is működik még a szokás, hogy egymás neveit egy nagy kalapból kiválasztva mindenki készít valakinek egy ajándékot.

Egy lelkes tagunk meg is szervezte, és lassan mindenhova megérkezett már a meglepetés, meg is mutatom az enyémet:

ajandek 1

Íme a csodás karácsonyi kopogtatóm talpig zöldben, telis tele apró kis részletekkel, pici masni, apró csillogó csomagok, gyöngyök, minden amitől olyan varázslatosan ünnepi a hangulat.

ajandk11

Ezt a kedves ajándékot Bagoly Máriától kaptam, akinek blogján órákig el tudok böngészni.Itt megtaláljátok mindazt a sok tapasztalatot amit önzetlenül megoszt mindenkivel.mara-varrogat.blogspot.com/

3 thoughts on “Ajándék”

 1. Köszönöm, hogy így vélekedsz…

  [Reply]

  Juhász Franciska Reply:

  Drága Marika, vízkereszt ide vagy oda, a fenyő még mindíg ott díszíti a műhelyemet, és imádok mindent amit az alkotótársaktól kapok.

  [Reply]

 2. http://xamthonemedicine.com">Xamthone Plusque hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It's very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and ligh

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather uniXamthone Plusque hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

  [Reply]

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük