Ajándék háziasszonyoknak

Nem egyszerű feladat megfelelő ajándékot találni egy igazi háziasszonynak, a Mamit is sokszor a háztartásban szükséges kellékekkel lepik meg. Kapott már palacsintasütőt, szuper V-gyalut /ki is próbálta az ujjain/, csokiolvasztót, levesesfazekat és sorolhatnám még mennyi mindent ami azért van hogy finomakat főzzön a családnak. És higgyétek el örül is minden hasznos dolognak, de azért ha teheti az ilyen jellegű ajándékokat is megpróbálja személyesebbé tenni.

 piros kesztyu

Egy egyszerű konyhai kesztyűnek készült ez is, leszámítva azt hogy kicsit vastagabb és strapabíróbb a boltokban kapható tucatárúnál, persze a Mami azt sem bírta ki hogy ne varrjon rá egy-két szivecskét, de még mindíg nem találta elég jónak.

Mivel a háziasszonyok nagyrészt egyedül tevékenykednek a konyhában, arra gondolt elkellne egy kis segítség.

 ajandek angyal

Tudom kisérteties a hasonlóság, de higgyétek el ez nem én vagyok, viszont kissé irigylem a kedves Rongybarbit mert neki szárnyak is jutottak sőt még cipője is van nem beszélve a konyharuháról, hogy igazi segítség legyen a főzésben.

Így már a Maminak is tetszik, egy komplett ajándék a ház asszonyának és persze a jövőre gondolva még kabátot is kapott a baba hiszen nem lesz mindig kánikula.

komplett ajandek

És kedves apukák, férjek  szerető kedvesek az igazi ajándék ha mindezt egy új mosogatógép tetejére helyezitek.

1 thought on “Ajándék háziasszonyoknak”

  1. Fine way of explaining, and fastidious piece of writing to take data about my presentation subject, which i am going to present in institution of higher education.

    I am greatful that you currently taking a moment to visit my account.
    Feel welcome to take a glance at my own blog as well for supplemental facts and very helpful
    tips: similar site

    [Reply]

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük